Piturca este noul selectioner!

Mircea Sandu l-a prezentat pe noul selecţioner al naţionalei,Victor Piturca, în cadrul unei conferinţe de presă. Aceştia au vorbit despre obiectivele de viitor ale naţionalei, precum şi despre detaliile financiare ale înţelegerii. Noul antrenor al “tricolorilor” spune că va vorbi cu Mirel Rădoi şi Cristi Chivu, pentru a încerca să-i convingă să revină la lot.

antrenor nationala romaniei“Contractul meu este de 35.000 de euro pe lună, aproximativ 450.000 pe an. Generaţia Mutu şi Chivu apune, trebuie să ne facem calculele şi să ne orientăm către cele mai bune soluţii. Prezenţa pe teren a lui Chivu şi Rădoi ne-ar fi ajutat foarte mult, dar ei au luat nişte decizii şi asta este situaţia. Voi încerca să am discuţii cu ei, pentru că nu s-au retras în mandatul meu. Sper să le vină dorul de echipa naţională. Am nevoie de serviciile lor”, a spus Piţurcă.

“Piturca a acceptat acest proiect de reorganizare din punct de vedere tehnic al tuturor echipelor nationale. Obiectivul e de a forma o echipa nationala puternica si din 2016 sa obtinem calificari permanente la turneele finale. Ne-am inteles in toate planurile. Este un antrenor rau, dar in sensul bun al cuvantului. Am incredere totala in ceea ce poate sa realizeze. Piturca are vocatia de selectioner si valoarea sa este data de rezultate”, a declarat Sandu.

Piturca va semna contractul saptamana viitoare, dupa ce va fi aprobat de Comitetul Executiv, si isi va incepe activitatea la 1 iulie.

sursa:gsp.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *